Wie is Katwijkse Gezelligheid?

 

Katwijkse Gezelligheid is opgezet door Miranda de Graaf-Zwanenburg (1975) zelf woonachtig in Katwijk. Haar levenservaring is gevormd door pieken en dalen, zoiets geeft een bredere kijk op het leven en op de toekomst. Ze is sociaal, empatisch, betrouwbaar en sterk in organisatie.

Miranda de Graaf - Zwanenburg

Miranda weet dat eenzaamheid onder ouderen een groot probleem is. Kinderen zijn vaak druk en mantelzorgers zijn niet altijd beschikbaar.

Nu haar kinderen wat ouder zijn heeft ze meer vrije tijd over, deze tijd breng ze het liefst buitenshuis door in het gezelschap van andere mensen.
Miranda werkt al meer dan 20 jaar als uitkeringsadministrateur, maar werken met mensen is meer haar passie. Daarom wil ze graag hiernaast iets anders, met name bezig zijn met dankbaar mensenwerk. Vandaar de oprichting van Katwijkse Gezelligheid!

Miranda is in het bezit van een rijbewijs (B+E), heeft altijd een ruime comfortabele auto tot haar beschikking, is goed bekend met het wegennet van Nederland en heeft veel (snel)weg ervaring. U kunt op veilige kilometers rekenen.

Mocht u nog twijfelen of u gebruik wilt maken van onze dienstverlening, neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.